mitä muuta ihminen kaipaa...

Olinpas reipas tänään ja tein pitkän lenkin koirien kanssa, tuli oikein hiki. Nämä aurinkoiset ilmat pistävät kyllä jalat liikkeelle. Paha kun meilläpäin ei vaan nuo hanget kestä kävelyä kun muutama yö sitten satoi uutta lunta päälle. No ehkä jonain aamuna..

Kävin muuten tänään sitten siellä vaateostoksilla. Löysin Prismasta kivan mustan puuvillakankaisen tunikan, pikkasen a-linjaisen eli peittää epämääräiset muhkurat. Kengätkin sain hommattua, Marco Tozzi-merkkiset, jos se jolleen sanoo mitään,mulle kyllä ei..en ole merkkitietoinen...Rintaliivitkin ostin, mutten malttanut sovittaa niitä joten nyt on kysymysmerkki sopiiko ne tai paremminkin miten ne "istuu" päälle. No paremmat niiden on pakko olla mitä vanhat ovat, kaikki on jo niin venyneitä ja vanuneita et sama onko liivejä päällä ollenkaan. Päällyshousuja en kyllä löytänyt, ton puseron kanssa pitäisi olla jotkut aika kapealahkeiset pöksyt mutta katotaan jos huomenna ehtis vielä käydä jossain. Ihmeen hyvin meni tää kauppareissu, eka pusero mitä katoin oli ihan hyvä vaikkakin piti ottaa pienempi numero mitä olin aatellut. Oli kyllä näitä isojen tyttöjen mallia ja koko 44 oli siitä sopiva...

Laihdutus on mennyt hyvin, eipä ole tullut ylimääräisiä syötyä. Tänään tuli vihdoin ja viimein ne patukat mitä tilasin Painonvartijoilta. Maistoin jo päivällä välipalana Choco Crips-patukan ja hyvää oli. Meni peräti 3 pistettä siihen. Onpas nuo patukat pienentyneet siitä mitä ennen olivat. Eli pisteet lisääntyneet ja koko kutistunut. No ovat kyllä niin äkkimakeita että pienempikin patukka riittää kahvikupillisen kanssa.

Illalliseksi tein kaikenlaisia juureksia sisältävää jauhelihapataa. Ostin uuden ihanan turkoosin värisen Tefal-kattilan ja pakkohan sitä oli heti testata. On paljon mukavampaa tehdä ruokaa kun astiat on kauniita...Jos jotain kiinnostaa niin tässäpä ohje mun "sotkupataan":

Juures/jauhelihapata:

750 g paistijauhelihaa

1 litra keräkaalia suikaloituna

3 vartta lehtiselleriä

6 isoa herkkusientä  

1 pussi Rainbow-uunijuureksia (600 g)

1,5 l Perunoita kuutioituna

2 kasvisliemikuutiota

suolaa

kokonaisia maustepippureita

Valmistus: Ruskista jauheliha pannulla. Laita 5 l kattilan pohjalle tilkka öljyä ja lisää suikaloidut: kaali, varsiselleri ja herkkusienet, kuullota (älä ruskista) noin 5-10 min ja lisää kuumaa vettä noin 2 litraa, lisää kasvisliemikuutiot ja uunijuurekset ja ruskistettu jauheliha, keitä noin 10 minuuttia ja lisää sitten kuutioidut perunat, lisää kuumaa vettä sen mukaan haluatko ruoasta pataa vai keittoa. Mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia. Tarjoile tuoreiden sämpylöiden ja juustoviipaleiden kera...

Hyvää oli ja maittoi kaikille vaikka olikin kuulemma "Laihdutusruokaa"...

                                                                                                               

Jumbo -herkkusieni pakkaus