se aika kuukaudesta. Ja silloin on selkä kipeä, niin kipeä et ei paljon pysty kumartelemaan. Hyvä puoli menkoissa on että maha kyllä pelaa silloin todella hyvin. Siis todella. Tuntuu että saa kahden tunnin välein olla isolla asialla vessassa. Kun olen lukenut toisten juttuja niin kaikilla maha turpoaa menkkojen aikana. Olenko poikkeustapaus tässäkin? Voihan se olla että nestettä kertyy mullekin mutta ei onneksi turvota eikä maha ole kuin jalkapallo. Se vielä puuttuisi. 

Eilen tuli syötyä ehkä pikkasen liikaa, sorruin sellaiseen pieneen sokeritortun palaan, joita ostin kaupasta kun katsoin että niissä on vain 2,5 pistettä. Onneksi olivatkin niin pahoja ettei tule enää syötyä, menkööt parempiin suihin. Ja muutenkin eilen oli kokoajan nälkä. Siis nälkä ja nälkä. Teki vaan mieli pupeltaa jotain. Ruisleipääkin tuli syötyä varmasti liikaa, mutta onnkeis oli lohta päällä eikä mitään rasvaista meetvurstia. Nuo leikkeleet on jääneet broilerisiivuihin, eikä niitäkään ole syöty kun pari kertaa. Kevyt juusto on yleensä se mitä laitan leivän päälle salaatin ja kurkun lisäksi. Tuntuu että kaikki leikkeleet on vakuumipakattuja et ne ihan kuvottaa kun ovat lisäaineita ym. täyteen. Ja sitä natriumklukosaattia mitä ne mainoksissa sanoo niissä olevan. Olenkin siis mainoksen uhri ja siirtynyt Snellmannin tuotteisiin, kaikissa lihatuotteissa. Kuvittelen niiden olevan suomalaisia mutta mistäs sen tietää...

Tää viikko yritetään tsempata kovasti, ettei tule kyllästymistä. Tuntuu että nuo päivien menuut on joka päivä kopioita toisistaan. Alkaa pikku hiljaa tympimään. Pitäisi keskittyä tohon ruoan laittamiseen enemmän ja keksiä jotain uusia reseptejä. Ihminen (siis minä) laiskistuu ja sitä on niin helppo laskea pisteet ruoista kun syö aina samaa. Mutta yök, ei kauaa tota menoa jaksa. Ollaanpas tällä viikolla innokkaita tuolla keittiössä ja keskitään jotain kivaa ruokaa, reseptejähän on maailma pullollaan..

Hauskaa viikkoa kaikille ja nyt lähdetään kokeilemaan kestääkö hanget....