Tänään oli suomeksi sanottuna paska päivä. Ei laihdutuksen kanssa vaan muuten. Oli sanaharkkaa töissä ja nyt potuttaa. Normaalisti olisi tän olotilan kanssa jo syöty puolikas suklaalevy...onneksi ei ole kotona yhtään. Lenkki koirien kanssa vähän lepuutti hermoja mut kuitenkin on sellanen olo et ei paljon viitti mennä kenenkään näkyviin. Riitahan syntyi siitä kun muutamat ihmiset töissä ärsyttää tai oikeastaan niiden teot tai tekemättä jättämiset. Miten noi ihmiset on noin laiskoja. Joka asiasta pitää erikseen mainita monta kertaa et mitä seuraavaksi pitää tehdä ja silti tuntuu ettei mene jakeluun. Oma-aloitteisuutta lisää ja kiitos, se kännykkä pitäis jättää kotiin...ei töissä soitella kavereiden kanssa. Hitto mitä meininkiä...tuntuu ettei mulla ole mitään auktoriteettia porukkaan. Huomenna en puhu sanaakaan vaan teen ihan vaan omia hommia. Istukoot vaikka tupakalla kokopäivän.

Huh! Helpotti vähän kun sai paasata tänne blogiin. Stressi on vaan pahasta kun yrittää hillitä tuota makean himoa, joka mulle aina tulee kun on paha olo...tai mikä olo tahansa. Niin iloon kun suruun ollaan syöty herkkuja jo vuosia, jollainhan sitä pitää itsenä palkata. Näin yrittäjänä se onkin ollut ainoa palkka, tuo syömisen ilo nimittäin. 

Äsken söin päivälliseksi pinaattikeittoa kun muu perhe söi näköjään perunamuussia makkarakastikkeen kera, siis kastikkeen joka on oikein käristetty pannulla. Yök! Rasvaista...Söin ekaksi salaattia joka oli tehty kiinankaalista sekä vielä ison kasan hapankaalia...eli kohta voi olla pikkasen vatsanväänteistä eli suomeksi sanottuna alkaa meikäläistä pierettämään. On tässä syöty parin viikon aikana niin paljon kuitua ja ruisleipää että ei nuo ilmavaivat mitään uutta ole. Kärsittävä vaan ja kanssaeläjille se taitaa olla pahempaa..

Muutama päivä vielä niin sitten on toinen "virallinen" punnitus. Saa nähdä miten käy. Olenhan mä käynyt vaa´alla, mut joka päivä toi paino heittelee miten sattuu. Ihmeellistä...toivotaan vaan et sunnuntai aamuna se on edes vähemmän kuin viikko sitten. Sekin jo stressaa et ei ol laihtunut ja tässä onkin kieltäydytty herkuista ihan turhaan...Nyt meen kyl ottamaan kupin kahvia et saan edes yhden kofeiiniannoksen, se toivottavasti helpottaa..