Ollaan yritetty nyt tää viikko tsempata (tai oikeesti puoli viikkoa) mutta ei toi paino ole tippunut. No se oli tietty juttu, kun luette ton mun edellisen postauksen...Huomenna sitten puntarille ja totuus julki. Älkää kovasti piiskatko minua jos olen lihonut kamalasti sillä tulen itse antamaan aikamoisen läksytyksen itselleni. Tällä viikolla olen sortunut pariin tippaleipään..pisteitä niistä en tiedä lainkaan...lähentelee varman 10. Mutta tää viikko on jo menetetty ja ensi viikolla on etsittävä toi itsekuri jostain takaisin. Äsken tulin koirien kanssa lenkiltä ja kävelin niin kovaa kuin vaan näillä pötiköillä jaloilla pääsin, lukuunottamatta tietysti koirien pissaus- ja kakkausstoppeja....Töitä tein puoli päivää kasvihuoneella ja ihan tuli sielläkin jo hiki joten ehkäpä muutama kalori on kulutettu (toivottavasti noi tippaleivät). Nyt odottelen saunaan pääsyä, blondausaineet päässä...olen huomannut että blondina on mukavampi olla ja kukaan ei katso pitkään näitä mun töppäilyjä ja hölmöyksiä, kun luulevat olevan ne mulle "luontaisia"...

Kaupassa kävin ja olipa leipä- ja lihahyllyt tyhjiä...no ainahan sieltä jotain ostettavaa löytyi. Uusi kahvinkeitinkin piti hommata kun vanhasta alkoi tulla haaleaa kahvia, yök! Meillä menee keitin per vuosi, koska olemme kahvin(kin) suurkuluttajia: ensin aamukahvit klo 7.00, sitten vielä kuppi samaa vanhaa sumppia tossa klo 9.00 (jollei ole vieraita töissä niin keitetään uutta), päiväkahvit klo 11.30, iltapäiväkahvit klo 14.00 ja vielä illalla iltakahvit klo 19.00. Ja kun juon 1-2 kuppia kerralla niin jonain päivinä voin juoda peräti 8 kuppia sumppia...ilmankos tässä maha on aina sekaisin ja sydän hakkaa miten sattuu liiasta kofeiinista...No kaikkia paheita ei voi sentään lopettaa...ja ajatelkaapas: pääsiäisen suklaamunat on vielä syömättä...ihme. Risti seinälle!

Olen pikkasen joutunut mainoksen uhriksi ja ajatellut tilata tämmöisen kuntoilulaitteen: AB-DOer Twist . Voipi olla että on turha vehe niinkuin suurin osa noista ostoskanavan laitteista, mutta voisi olla selän lihaksille hyvä kun vääntelisi ja kääntelisi siinä itteään. Maksaa kyllä liki 200 euroa ja nyt on raha pikkasen tiukassa ettei raaskisi laittaa viimeisiä pennosia tuohon. Katotaan vaikka pikkasen myöhemmin kesällä jospa vielä innostaisi hankkimaan laitteen. Yleensä noi kaikki kuntoilulaitteet on hetken huumaa eli muotia ton puoli vuotta ja sitten tulee jo uusi laite tilalle mitä myydään...Mutta jos noi ihmiset puhuu tossa mainoksessa totta niin hyvin on paino pudonnut. Voisihan se ainakin tehdä vartalon kiinteytymiselle hyvää..

Iik! Pitäisiköhän mennä huuhtelemaan värit päästä pois tai kohta ei ole tukkaa ollenkaan. Tää peroksidi on niin vahvaa ainetta että päänahkaa jo kirvelee ja jos liian kauan pitää on kohta kuiva kahna vaan päässä. Tavataan huomenna ja hauskaa lauatai-iltaa kaikille!!!