aamupunnitus antoi taas lisää innostusta laihduttaa..oltiin jo 98 alkavalla numerolla joten toivoa on että sunnuntaina olis jotain tippunutkin matkan varrelle. Kivaa!! Pari viikkoa oli jotenkin vaikeaa mutta onneksi pääsin yli tosta jumituksesta...Yöllä oli taas rytmihäiriöitä ja ne sitte on ilkeitä...nyt on olo pikkasen väsynyt ja päätä särkee ihan varmana koko päivä, kiitos lääkkeiden! No jospa noikin vaivat vähenee sitä mukaa kun paino tippuu.

Tänään olisi töissä vuorossa samettiruusujen istutusta ja pitäisi kannella amppelikukkia toiseen huoneeseen...toivotaan vaan että aurinko jaksaa paistaa ja lämpötila kohoaa yli kymmenen asteen...ekat pörriäiset ja perhoset on jo lennelleet orvokin kukasta toiseen eli kesä siitä tulee...Kyllä tuo aurinko piristää mieltä kovasti, lenkilläkin jaksaa mennä paljon reippaammin, paitsi että koirista tietysti on noita hajuja nyt joka puskassa et äkkipysähdyksiä joutuu tekemään alvariinsa...

Nyt täytyy lähteä töihin...Mukavaa päivää kaikille ja nauttikaa auringosta, valitettavasti viikonloppuna kuulemma sataa taas räntää...Tsemppiä!