Nyt on siis mennyt 8 viikkoa kun olen yrittänyt laihtua. Yksi plussaviikko on ollut mutta muuten on mennyt tasaisesti paino alas. Viime viikon lihomisen ja repsahtamisen jälkeen olen piiskannut itseäni tosissaan ja yrittänyt olla vahva ja jättänyt kaikki herkut pois. Joka päivä olen käynyt puntarilla ja kylläpäs tuo paino voi heitellä laidasta laitaan. Monena aamuna on ollut paljon vähemmän kuin tänään virallisena punnituspäivänä mutta monena taas enemmänkin. Mikä sitä painoa oikein voi heitellä noin kovasti? Viikko on ollut työssä kiireinen, eipä ole ehtinyt postailla tänne blogiinkaan mitään...mutta nyt tuloksiin:

Paino 97.5 kg eli pudotus viikossa 1.2 kg, Bmi 35.8, vaikea lihavuus. Yhteispudotus kahden kuukauden aikana on siis 7 kiloa. Kuvittelin kyllä että se viisi kiloa voisi mennä hyvinkin kuukaudessa mutta ei...tiukassa on ihra meikäläisessä. Toukokuun loppuun oli tavoite 94 kiloa eli sinne on matkaa juuri tuo 3.5 kiloa mitä olen laihtunut kuukaudessa, toivoa siis on saavuttaa tuo tavoite.

Se lehti juttu muuten mistä kerroin aiemmin oli nyt tuossa paikallisessa lehdessä ja kylläpä hävetti  nähdä oma pärstäkerroin siinä....laitan teillekin tuon jutun tänne luettavaksi...älkää pyörtykö...