Hei! Täällä ollaan vielä..vaikka pikkasen on ollut hiljaisena tää mun blogi. Jotenkin ei vaan ole saanut aikaiseksi kirjotella mitään, ainakaan mitään järkevää eikä ainakaan hurraa huutoja siitä että paino olisi tippunut. Päinvastoin: kiloja on 98 ja rapiat...joten syksyllä on taas aikamoinen urakka pudottaa uudestaan jo kerran sulaneita läskejä. Täytyy myöntää että potuttaa aika lailla mutta asialle ei voi nyt enää mitään: takaisin on tullut ja sillä siisti. Ja jos jotain syitä tuohon lihomiseen etsii, niin sen lisäksi, että itsekuri lopahti jälleen kerran, voin sanoa että helle uuvutti minut ja tsemppi loppui, totaalisesti. Kuumalla ilmalla tuli syötyä lähes vaan herkkuja: ei jaksanut panostaa oikein mihinkään terveelliseen. Oli aina niin väsynyt olo että sitä piti hemmotella itseään jollain namilla, eli lähes aina isolla annoksella jätskiä. Ja vaikka olen juonut light-limsoja tuntuu että silti tuo mahdoton juominen ja kittaaminen on turvottanut minut kuin pallokalan. Eli onkohan ne pepsi maxit kuitenkaan niin kalorittomia kuin pitäisi?

Mutta nyt olen tehnyt (kuinkahan mones kerta) päätöksen että syyskuusta alkaa tosi homma. Yritän kyllä jo tämän kuunkin aikana tsempata ja olla tiukkana mutta annan luvan itselleni rauhalliseen alkuun...Nyt on ollut työrintamalla onneksi niin kiire että ei ole ehtinyt kamalan paljon ahnehtia, mutta liikaa on tullut maisteltua viinereitä...ja kun vetää itsensä ihan loppuun niin jostain kumman syystä sitä muka (ainakin omasta mielestä) täytyy saada sokeria elimistöön...muuten menee "koomaan"...Kokoajan on tää laihduttaminen ollut mielessä: aamulla ekana aamiaispöydässä, illalla viimisenä nukkumaan mennessä....Mutta ei se mielessä oleminen paljon auta: pitäisi saada ajatukset teoiksi...Toivotaan että syksyn tullessa saan itseni tsempattua niin että jaksan lähteä lenkille useammin, syödä terveellisesti ja kaikkein tärkein: annoskoot voisivat taas alkaa pienentyä...(jostain kumman syystä on alkanut lautaselle ilmestyä iso kasa ruokaa..). Äkkiä tuo elimistö alkaa vaatimaan lisää ruokaa kun muutaman kerran syö itsensä ähkyksi...Piru kun voi olla tää elämä vaikeaa...yhden syömisen kanssa saa taistella koko iän. Luulisi että tässä 43 vuotiaana olisi järkevämpääkin tekemistä kun hyppiä puntarilla ja kituuttaa itseään jotain porkkanatikkuja syömällä. Pitäisiköhän alkaa noudattamaan seuraavaanlaista dieettiä:

15 kg:n dieetti
- Tällä dieetillä pystyy laihduttamaan 15 kiloa viikossa. - Miten se toimii? - On juotava kymmenen litraa vettä joka päivä. - Eikö muuta? - Ja vessa pitää rakentaa kahdeksan kilometrin päähän.