joka on toisaalta ihan kivaa...saa ihan luvan kanssa vaan olla ja lötkötellä...kinkku on ostettu ja huomenna laitetaan paistumaan...eipä ole kuin tollainen 11 kilon perinteinen harmaasuolattu kinkku...riittääköhän siitä ihan varmasti koko jouluksi syötävää...Piparit ja maustekakut on leivottu...täksi jouluksi en taida tehdä sitä perinteistä sacherkakkua....syödään suklaat suoraan rasiasta.

Huomenna jos saisi siivottua huushollin siihen malliin että torstaina saisi olla jo rauhassa kaikesta touhusta...kaupasta hakisi vaan maidot ym. että pärjää ton jouluviikonlopun yli...Lahjoja ei tänä jouluna ole paljon tarvinnut hommata...kummitytölle ostin muutaman paketin mutta aikuisille ei enää yhteisellä päätöksellä hommattu mitään...koirille ja kissoille tietysti pitää pienet paketit laittaa.

Laihdutus rintamalla menee ihan hyvin...painoa on varmaan alle 100 kilon paikkeilla eli reilu 2 kiloa olen tässä parin viikon aikana laihtunut...jostain kumman syystä ei ole ruoka vaan maittanut..suklaarasiatkin oat säilyneet tuolla kaapissa..outoa. No eiköhän siihen joulun aikana tule muutos...Aah, ne ihanat pandan suklaakonvehdit.

Mutta eiköhän meillä kaikilla ole lupa jouluna nauttia...eihän se muutama päivä hetkauta niinkään tuota meidän painokäyrää vaan ne vuoden loput 360 päivää joiden syömistä meidän on parempi kontrolloida...siispä pidemmittä puheitta:

Iloista joulua teille kaikille!