Viikonloppu oli ja meni...yleensäkin se ei poikkea mitenkään mun muusta viikosta. Tuntuu että päivät ovat kaikki samanmoisia....tulipa kokeiltua siis hiihtoa...lauantaina oli hyvä keli mutta eilen..voi kauheaa. Hulluna lähdin hiihtämään ja ei ollut näkyvissä ladun latua kun tuuli oli pöllyttänyt ne umpeen...no mutta olipas ainakin tarpeeksi rankka lenkki...koskakohan olen ollut niin punainen naamaltani kuin eilen...ja ei tuo hiihto lenkki ollut ainoa kuntoilu eilen. Aamupäivällä tein ensin siinä myrskyssä koirien kanssa pitkän kävelylenkin..hiki tuli jos siinä. Sitten iltapäivällä kun ilma selkeni läksin sinne hiihtoladulle ja illalla vielä ennen kuutta vein koirat toiselle lenkille, mutten enää niin pitkälle. Tuntui että eilinen kuntoilukuuri oli jo pikkasen liikaa..mutta aamulla olin ihan pirteä ja äsken tulin juuri taas noiden ronttien kanssa hikilenkiltä. Nyt kohta suihkuun kun hengitys tasaantuu ja sitten pitäisi alkaa tekemään veroilmoitusta...maataloudessa kun noita kuitteja kertyy ja niiden ylös kirjaamisessa menee aikaa...etenkin kun ne ensin pitää järjestellä tuolta "kenkälaatikoista" mappiin. No onneksi on helmikuun loppuun asti aikaa...

Vaakassa kävin aamulla ja ei paljoa ollut paino tippunut viime viikosta...saa nähdä mitkä lukemat huomenna on...olen laittanut itelleni ylös tavoitepainot mutta tuntuu että siihen ei kyllä päästä alkuunkaan...tottaki tuo painonlasku hidastuu ensi pyrähdyksen jälkeen...mutta kun olisi niin kiva että se tippuisi semmoiset 2 kiloa viikossa....kuka niitä sadan gramman pudotuksia jaksaa kauaa katella...en ainakaan minä.

Syömiset ovat pysyneet hyvin aisoissa vaikkakin söin äsken pienen kupillisen kananuudeleita....mutta kun ei oikein muutakaan ollut tarjolla...ehkäpä niissä ei noita hiilihydraatteja ole ihan kauheasti...ja täytyyhän sitä jotain syödä kun kuitenkin tulee tota liikuntaa harrastettua ihan mukavasti..

Mutta nyt on pakko lähteä suihkuun tai kohta tulee vilu...Laittelen huomenna sitten noita virallisia painotuloksia kunhan se aika koittaa...Tsemppiä kaikille ja nauttikaapa kauniista talvisäästä.