Kummitytön synttärit on nyt sitten juhlittu...siis kaveriporukan...Kakut onnistu..no jotenkuten..kai ne lapsille maistui...en jäänyt tarjoilemaan kun velipoika kehui pärjäävänsä yksinkin...laitoin vain tarjoilut valmiiksi pöytään...sipsejä, juustonaksuja, pikkunakkeja, lihapullia, suklaakakku, prinsessakakku, pipareita ym. Ja jos nyt totta puhun..enhän mä koskaan valehtele...niin maistoin varmaan yhden vaahtokarkin, yhden nakin, yhden suffelikarkin ja pari juustonaksua...siinä kaikki. Joka on aika hyvin...vanhalta herkkuperseeltä. Join ison mukillisen kahvia ennenkuin läksin kotia päin...eli eipä mennyt överiksi syömiset. Eikä ole mennyt koko viikonlopun aikana...hyvin noudatettu tota mun hiilaritonta ruokavaliota...ja lenkillä käyty vaikka pakkasta ollut pikkasen liikaa..ainakin noille koirille...käpälät paleltuu..

Paino ei kyllä ole liikkunut mihinkään suuntaan...maha tuntuu olevan pikkasen remontissa...siis ei oikein pelaa ollenkaan...huono juttu. Kuitua pitäisi lisää tai syödä luumuja joista mulla on kyllä huonoja kokemuksia...en siis suosittele kenellekkään syödä pussillista kuivattuja luumuja...no täytyy varmaan lisätä myös veden juontia...tuntuu että ei oikein muista juoda tarpeeksi...minä kun en voi pitää mitään juomapulloa kokoajan vieressä kun en pysty juomaan kuin TOSI kylmää vettä...muuten tulee kaikki ylös....täytyy varmaan laittaa herätyskello soittamaan muistuttamaan juomatauosta...

Mitenkäs te muut olette selvinneet viikonlopun houkutuksista? Vai onko sellaisia houkutuksia...ei kai pitäisi jos ei niitä ole kaupasta ostanut...kotiahan ne suklaalevyt ym. ei yksin kävele....no elämä on tämmöstä yhtä taistelua hyvän ja pahan välillä...joskus se paha yrittää viedä pikkurillin mutta parempi vaan ettei anna koko kättä...eli itsekuria itsekullekin. Nyt lähden harjailemaan noiden koirien turkit kiiltäviksi ja sitten lenkille tuonne raikkaaseen ilmaan..tänään täytyykin tehdä pitkä lenkki...ihanaa aurikon paistaa!! Kevättä kohti mennään...Mukavaa sunnuntaita teille!!