on mietteet seuraavat: EI kiitos pussikeittoja...en siis sorru niihin...vaan jatkan samaan malliin. Aamulla paino näytti jo vähemmän kuin eilen joten eiköhän tämä tästä....tsemppi ja halu laihtua on kova...nyt tai ei koskaan meinigillä...asia on saletti...eli nyt natsaa...juhannuksena ollaan "hoikkia tyttöjä". Päästään pukeutumaan joskus pikkasen kevyemmin eikä tarvitse peitellä michelinmakkaroita....siis ainakin luotan tähän...luotan tällä kertaa itseeni etten tule sortumaan niinkuin aina ennen...sillä kukaan muuhan ei noita läskejä pysty sulattamaan kuin minä itse.

Tänä aamuna oli pakkasta peräti -26 astetta...lenkkiä täytyy siirtää iltapäivälle ettei koirien tassut palellu....ollaan tehty ihan reippaita lenkkejä...niin että hiki on tullut. Mutta kyllä me sinne ulloilemaan tänäänkin lähdetään...

Eilen illalla olin kaffettamassa yhdessä tilaisuudessa (liittyy tuleviin eduskuntavaaleihin)...leivoin sinne kuivakakun sekä vein pipareita...toinen emäntä toi suklaaleivonnaisia...mutta minäpä tyttö en syönyt koko illassa mitään vaan hörpin vaan kahvia...hyvin se 4,5 tuntia meni kahvin voimallakin...eikä edes tehnyt mieli noita herkkuja. Kotona sitten söin Valion uutta pehmeää rahkaa puolipurkkia ilman mitään lisäyksiä....se täyttää mukavasti vatsaa, pitää nälkää ja makean himon poissa...suosittelen...NAM!!