Siinäpä kysymys....viikossa painoa lähtenyt 900 grammaa...siis 2 kiloa vähemmän kuin viime viikolla....no tottakai se oli tietty ettei tuo hurja alku voi jatkua ikuisesti mutta silti...olisi tota ihraa saanut sulaa enemmänkin...mutta ei voi mitään. Pakko olla tyytyväinen eikä antaa tuon masentaa....onhan tuokin määrä liki kaksi voipakettia rasvaa...Paino on nyt siis 95,2 kiloa...kokonaispudotus 3 viikon aikana 6,6 kiloa....ei paha alkuunkaan...ensiviikolle onkin sitten tavoitetta kerrassaan...alle 94 pitää vaakan mittarit näyttää...mielellään vähemmänkin.

Tänään aattelin tehdä taas saman lenkin noiden koirien kanssa...kunhan tästä nyt innostun lähtemään..tuntuu kyllä hauvelit siihen malliin jo "puhuvan" tuolla alakerrassa että tarvii varmasti lähteä hyvinkin äkkiä. Hiihto innostus on nyt vähän aikaa "jäissä"...kirjanpitohommat vievät nyt niin paljon aikaa ettei ehdi oikein "harrastaa" liikuntaa muuta kuin juuri nuo koiran lenkkeilyttämiset. Mutta onneksi niissäkin tulee ihan hiki ja syke nousee...

Toivottavasti muillakin menee laihdutusrintamalla hyvin ja innostusta vielä riittää...mulla ainakin on nyt hyvä draivi päällä vaikka laitan itselleni ehkä liian suuret odotukset...pitää taas muistaa että hiljaa hyvä tulee....ei saa liikaa ahnehtia tai käy huonosti. Tsemppiä kaikille ja kiitos jo etukäteen kommenteistanne!!!!