Kiire pukkaa tulemaan tuolla puutarhalla...ei kyllä asiakkaita vielä käy kauheesti mutta pitää järjestellä kukkia paikasta A paikkaan B...harvennusta, latvomista, kastelua ja kaikkea muuta...huomenna tulee eka erä äitienpäiväkukkia ja niille piti tehdä tilaa...päässä pyörii kokoajan seuraava homma...tuntuu että nytkin pitäisi olla tuolla puutarhalla töissä mutta ei sitä jaksa ympäripyöreitä päiviä tehdä...tai oikeastaan ei viitti vielä...touko/kesäkuussa saa tehdä kyllä taas sellaisia 12-14 tunnin päiviä joten nää viimiset päivät huhtikuussa tehdään lyhyttä päivää...eli vaan sellaista vajaan 10 tunnin työ rupeamaa..

Mutta olihan mulla jotain tärkeämpääkin asiaa kun puhua palpattaa mun työstä...Aamulla kävin puntarilla ja se näytti  1 kiloa vähemmän kuin viikko sitten...eli paino on nyt 84 kiloa, kokonaispudotus 15 viikossa 17.8 kiloa, Bmi 30.85...hitsi kun ei muutu millään tuosta merkittävästä pullukasta pois...se oikeastaan ärsyttää eniten...haluan olla jo lievästi pullukka...kolme kiloa kun saisi olisin jo sellainen lievä tapaus...

Välitavoitteeseen eli 75 kiloon on matkaa vielä 9 kiloa...aika paljon...olen aatellut että jos sinne pääsisi viimeistään juhannuksen aikoihin...voi olla että nyt alkaa kyllä junnaamaan tuo paino mutta katotaan miten sujuu kilojen pudotus kun alkaa noita askeleita tulla töissä reippaammin.

Lenkillä kävin tänään illalla koirien kanssa...reipasta kävelyä peltoteitä pitkin, ei kauhean pitkää matkaa mutta sanotaanko sopiva päivän päätteeksi...juoksuaskelia en viitsinyt edes kokeilla ottaa..menin noiden koirien ehdoilla kun joutuvat olemaan nyt päivät tarhassa ja tuntevat itsensä pikkasen syrjityksi...no lenkillä sitten oletiinkin taas kuin vasikat pellossa...juostiin joka kuraojassa, isossa joessa, pikku joessa, jahdattiin joutsenia rannalla, ja uitiin jo isossa joessa...eli nyt on molemmat pojat heittäneet talviturkit pois ja kesäkausi on virallisesti alkanut...huomaa että koiratkin nauttii kun kesä on tulossa...kunhan nää kelit vaan jatkuisivat näin lämpöisinä..mutta taitaa olla turha toivo...lupaa vapuksi kylmää ja ennusteet toukokuuksikin ei oikein hyvää lupaa...tylsää...haluu aurinkoa ja hellelukemia...

Kiitos muuten kommenteista eiliseen postaukseeni...kiva että joku jaksaa käydä lukemassa mun kirjoituksia saati jättää kommentteja...vaikka tylsiähän nää mun kirjoitukset pikkasen on...liian tasaisesti menee tää mun laihdutus...pitäisiköhän munkin sortua johonkin herkkuun että jotain dramaattista tapahtuisi tässä mun painonpudotus projektissa...mutta kun on nyt kova draivi päällä...ei kykene eikä halua sortua...olen tasapaksu ihminen kaikin puolin...

Laitan tän päivän syömiset vielä teille esille:

Aamiainen 2 dl muroja mansikkamehukeiton kera.

Päivällä tomaattikeittoa johon laitoin edamjuustoa muutaman palan, kahvia ja pieni banaani sen kera, vettä janojuomaksi.

Sitten olikin 7 tunnin tauko syömisessä ja join vichyä kasvihuoneella janoon...

Illallinen: tosi pieni kanafilepihvi, keitettyä parsakaalia, salaattia, tuorejuustoa ruokalusikallinen. Vichyä janojuomaksi.

Illalla mukillinen kahvia.  

Käyn pikkasen myöhemmin kattomassa miten teillä muilla on mennyt pääsiäinen ja tärkeintä miten sen jälkeinen elämä on alkanut sujua...TSEMPPIÄ!!!!!!!!!!