siis ainakin siltä tuntuu...sattuu, nipistää, täyttää, aristaa...kohta varmaan poksahtaa kuin ilmapallo. Johtuuko vaiva siitä että söin tänään omenan, hapankaalisalaattia, kermassa haudutettua lohta, join vichyä...siis kaikkea mikä mun mahan saa yleensäkin "palloksi". Apua, ei ole kiva olotila....tulisipa edes iso pieru...kerrankin sekin on hukassa..ja tottakai huomen aamulla on punnituspäivä...no koko viikon on kyllä ollut tuo paino samassa kuin viikko sitten eli epäilen että ei ainakaan paino ole tippunut...no joskushan niitä plussa/nolla viikkoja on pakko tulla. Ärsyttää vaan...kun oli jo hyvä vauhti päällä.

 Lenkkeilytkin on olleet aika lyhyitä...täällä maalla on niin pirun liukasta jokapuolella...on kuin luistinradalla kävelisi...jo omalla pihalla saa mennä potkukelkalla että pääsee kaatumatta eteenpäin. Maantielle pitäisi varmaan yrittää lähteä lenkille mutta ei noiden koirien kanssa viitsisi siellä mennä kun pelkään jos joku tulee koiran kanssa vastaan niin sittenhän se rähinä syntyy...nuo rontit kun ei osaa käyttäytyä kunnolla. Täytyy varmaan alkaa tekemään toinen lenkki ittekseen et saa rauhassa kävellä...koiralenkki siis erikseen.

Tänään tein inventaariota tuolla mun vaatekaapissa...pakkasin ison pahvilaatikollisen ISOJA vaatteita pois...enään en huoli niitä takaisin...muutamia vaatekappaleita löytyi taas sellaisia jotka ei ikinä ole mahtunut minulle...nyt olivat jo liiankin löysiä....viime kesän kivat tunikat olivat kaikki mulle kuin lakanoita...muutaman jätin niistä kaappiin jospa tuo siskolikka pienentäisi niitä mulle kun ovat niin nätistä kankaasta...saapi nähdä..taitaa parempi leikata ne matonkuteiksi...

Tänään oli kiva tilanne kaupassa...kylän mies meni useamman kerran ohi...ei morjestanut vaikka katsoin pitkään....aattelin ettei haluu tuntea. No vähän ajan päästä takani kuului : Päivää...oletkos se sie? No olenhan se minä...ei kuulemma meinannut tuntea...olen muuttunut edukseni...(tarkoitti että siis laihtunut)..kivaa kun joku huomaa...itse en todellakaan huomaa peilikuvassa muutosta...taidan olla kriittinen...näen vaan lihavan ihmisen...no ehkä seuraavan kymmenen kilon jälkeen alkaa itsekin tajuamaan että on sitä hiukan pienentynyt...kunhan noi kilot nyt vaan tippuisi...

Ja huomennahan se nähdään...virallinen punnituspäivä jälleen kerran...pelottaa mutta kai sitä on pakko astua puntarille...palaillaan asiaan aamusella...TSEMMPI HALIT KAIKILLE!!!