Pikku hiljaa alkaa maha olla kunnossa, kiitos sen että olen jättänyt ton tuoreen ruisleivän rauhaan. Nam, niin hyvää mutta "vaarallista". Eilen olin todella väsynyt, siis todella. Torstain työpäviä vei kaikki mehut. Kantelua, kävelyä ja kumartelua. Illan lenkki koirien kanssakin oli minimaalinen, mutta heittelin lumipalloja noille ronteille et ne saivat sentään kunnon liikuntaa. Nehän juoksee koko päivän tossa ulkona vapaana et kyllä ne liikkua saavat, iso maalaistalonpiha niin tilaa on.

Eilen raahauduin sitte ostamaan niitä housuja tän päivän juhliin, löysin Seppälästä semmoset siistit ohuet "farkku"kankaiset pöksyt, menee ton tunikan alla ihan hyvin. Ja sitten sain hommattua uuden kevätulkoilupuvun, tosi kaunis turkoosi takki ja mustat housut. Housut ehkä pikkasen liian reilut mutta olen aina ollut tämmönen yläosasta isompi niin pitää ottaa koko takin mukaan. No onpahan lihomisenvaraa...ei nyt sentään. Nyt ei aleta ratkeamaan. Innostaa liikkumaan enemmän kun on kauniit vaatteet edes päällä. Ja kyllä toi toppapuku on välillä ollut jo liikaa näinä aurinkoisilla ilmoilla. Nyt on kyllä aika synkkää...koko yön on satanut vettä ja taivas on harmaa. Mutta lumet sulaa paremmin...

Eilen illalla olin todella masentuntut kun kävin vaa`alla. Paino oli enemmän kuin viikko sitten..nyyh, miten voi? No aamulla oli onneksi tippunut sitten sen verran että ollaan samoissa lukemissa kun viime sunnuntaina. Huomennahan sen näkee...Mikähän siinä on että sitä on muka pettynyt jos paino ei ole tippunut edes kiloa...Joku 400 g tuntuu mitättömältä. Mutta ottakaapa vaikka täysi margariinirasia käteen, eikö tunnu aikamoisen painavalta köntiltä...Ihminen on sellainen olio että se ei ole sisimmissään tyytyväinen koskaan..aina on varaa parantaa..oikeastaan se on ihan hyväkin asia...mutta pakkomiellettä ei saa tulla. Jos ottaa liian vakvavasti tän laihdutuksen niin silloin ihan varmasti sortuu ja epäonnistuu.

Nyt täytyisi lähteä pikapikaa kukkakauppaan hakemaan ruusuja tai joku kiva kimppu ja sitten valmistautua juhliin menoon. Toivotaan että noi korkokengät menee jalkaan kun tuntuu että jalat on ihan turvoksissa...Kamalaa tää pynttäytyminen...mitenhän nuo hiuksetkin saisi laitettua ettei olisi kun harakanpesä...värjäyskin jäi tekemättä...ollaan sitten puoliksi blondeja ja puoliksi harmaapäitä...ei tässä nyt niin edustavan näköinen olla muutenkaan...missäs ne papiljotit olikaan?