Samassa pysyttiin tällä viikolla. Ei ollut paino tippunut eikä onneksi ainakaan noussut. Joka on suoranainen ihme. Olen nimittäin syönyt ihan liikaa tällä viikolla. Olen sääilmiöiden uhri. Helteisillä keleillä ei tule syötyä paljon mitään, ehkäpä myös sen takia että silloin puutarhalla on niin kiire ettei ehdi edes ajatella syömistä. Nyt tämä mennyt viikko on ollut säiden kannalta jotain kamalaa. Vettä on tullut kuin sanonko mistä...ja asiakkaat tietysti ovat olleet vähissä. Ja mitäs sitä luppoaikana muuta tekisi kuin pupeltaisi kokoajan jotain ruokaa suussa. Ja herkkuja..eilenkin meni karkkeja poskeen. Ja sipsejä yhtenä iltana...täytettyjä voileipiä (majoneesin kera) muutaman kerran lounaaksi. Siis yleensäkin olen syönyt oikein epäterveellisesti. Joten ihme ettei ollut tullut 2 kiloa takaisin. Nyt on pakko piristyä ja lopetettava tuo yletön herkkujen syöminen.

Selkä alkaa tuntua vaan tosi pahalta...taitaa vanha vika välilevynpullistuma oireilla pahemman kerran. Aamulla ei meinanut päästä sängystä ylös, ja ensimmäiseksi piti ottaa aamiaiseksi särkylääkettä. Kivaa jos koko kesä menee selkävaivaisena...toivotaan että on vaan "rasitusvamma" noiden multasäkkien nostelussa. Meidän puutarhalla naismyyjät nostelevat nuo multasäkit asiakkaiden autoon vaikka vahvat miesasiakkaat katselevat vieressä...(no ei onneksi kaikki).

Toivotaan että noi kelit alkaisivat nyt poutaantua. Meilläkin on pahasti kesken nuo viljojen kylvöhommat ja näyttää siltä että seuraavinakin päivinä sataa taas...pellot on niin märkiä että millään koneella ei sinne uskalla mennä ilman että uppoaa. Stressiä vaan lisää...ja tottakai nuo aurinkoiset kelit toisivat lisää asiakkaita myös puutarhalle.

Nyt yritetään tsempata seuraava viikko ja paino on pakko tippua alle 94 kiloa, sillä tavoitteeni että painan tuon 94 kg toukokuun loppuun mennessä ei nyt sitten toteutunut...

Kaikkea hyvää kaikille ja nauttikkaa kevyesti kesästä!