Hip, hei ja hurraa!!!  Mun ensiksi laittama tavoite on nyt sitten saavutettu eli tuo 75 kiloa ja siitäkin mentiin pikkasen jo ali. Paino on nyt 74.8 kiloa ja paino on tippunut tammikuun alusta siis tuon 27 kiloa. Voi tätä ilon päivää...kaksi kuukautta paino junnasi mutta nyt taas uuden innostuksen takia se tippuu kuin kohisten...eli tämän elokuun aikana on tippunut tuo 2.9 kiloa.......Nyt aletaan mennä kohti 70 kiloa ja vauhdilla.

Lenkit ovat koventuneet nyt ilmojen viilentyessä...syömiset on taas ihan kunnolla ruodussa...ei mitään ylimääräisiä leipäpaloja ym. Tiukka ote ja se pysyy...perskule!!! Nyt ei enää leikitä, laihdutusloma on loppu....Soutulaitekin on otettu käyttöön...ja onpas tehokasta treeniä...etenkin jaloille ja pepulle...ainakin siellä tuntuu nyt niiiiiiiiiin kipeältä. Juoksua harrastetaan suurin piirtein joka toinen tolpan väli tuolla maantiellä...välillä otetaan pidempiä pyrähdyksiä sitten taas kävellään...ja ai kun onkin ihanaa huomata että kunto alkaa olla jo aika hyvä...ei mikään 5 kilometriä mene vielä juosten, tuntuu että keuhkot ja sydän kestäisi mutta jalat ja selkä ei...vanhat vammat eivät ole vielä parantuneet. 

Nyt tytöt aletaan kaikki uudella tsempillä laihduttamaan ne loput kilot pois...eihän niitä meillä enää paljoa ole jäljellä...joten ei muuta kuin ylös, ulos ja lenkille vaikka sataakin!!!